Antonio News #3 – 3D AR, en ny annonsupplevelse

Tänk om dina kunder kunde testa din produkt utan att behöva lämna hemmet. Nu kan de det, direkt i sin mobil.

7imZ0pJtRFOU5PeLFAtx_aW1hZ2UgKDM4KS5wbmc=

På Madington älskar vi ny teknik. Och vi älskar att ta fram nya koncept. Nu har teamet testat en ny teknik för iOS som gör det möjligt att “testa” hur t.ex. en stol ser ut hemma genom att använda den inbyggda tekniken för AR som finns i nyare iPhones.

Det som behövs för att göra en annons som denna är en 3D fil, som du har eller som vi skapar en åt dig, resten fixar vi som en vanlig HTML produktion. Så hur själva annonsen ska se ut är helt upp till dig. Du skulle t.ex. kunna kombinera med video i bakgrunden eller varför inte en swipe-funktion för att visa ännu fler produkter. Som vanligt är det bara fantasin som sätter gränser.

När användaren klickar på annonsen får denne upp en vy där man kan rotera stolen och sedan välja att klicka på AR för att öppna kameran. Då kan man placera stolen på valfri yta och ändra storleken på den. När användaren är nöjd kan denna ta ett kort (se exempel nedan).

 

Madington - AR in banner

 

Testa demot i din iPhone här. OBS! fungerar endast i senaste versionen av iOS.
OBSERVERA att om du öppnar demot genom exempelvis Facebook-browsern så kommer det inte att fungera. För att testa länken kopierar du den och klistrar in i din Safari-browser.

Kontakta Antonio om du vill komma igång eller veta mer: +46 731 40 27 30

gLl2HaffS44pUfAk806t_bWFkaW5ndG9uLW5ld3Mtc3RyZWFtZWRieS5wbmc=

This entry was posted by Madington.