COOP-Praktik (Swedish entry)

Madington öppnar upp möjligheten för studenter att ansöka om en CO-OP-plats i samarbete med Högskolan Väst.

Utveckling, design och kreativitet i skön harmoni

Är du på väg in i en COOP-period så skulle vi på Madington vilja presentera ett förslag. Om du känner att du vill bli en riktigt duktig utvecklare, med inriktning på frontend. Om du är passionerad engagerad och vill lära dig utav några av branschens bästa när det kommer till digital storytelling, annons- och varumärkesupplevelser samt annonsteknologi så har vi en plats att erbjuda.

Vi är ett avslappnat, trevligt, hjälpsamt och inte minst spetsigt team av designers, utvecklare och marknadsförare som sitter på järnvägsstationen i Trollhättan. Vi är i det närmsta okända i vårt närområde, men har väldigt starkt renommé och kännedom bland Oslos mediahus samt reklam och mediabyråer. Vi arbetar med stor frihet mot stora nationella och internationella varumärken. Fokus i våra projekt ligger på UX & UI som bryter ny mark och blir kreativa kampanjer och framtidens annonsprodukter. För att lyckas med detta krävs genomtänkta gränssnitt med smart funktionalitet och teknologi som hämtar innehåll via APIer och serverar relevanta budskap till dem som ska ha dem. Vår arbetsprocess är en del av det roliga, brainstorming, hackathon, prototyping och inspirerande byten av arbetsmiljö är en del av vardagen. Sätta sig in i ny teknik som AR, VR, IoT, AI och allt annat som kan flytta våra kunder och partner ett steg framåt, likaså.

Gör du din COOP-period hos oss så ska vi göra allt vi kan för att rusta dig för ditt framtida framgångsrika arbetsliv. Vi kommer ha en plan för din utveckling och arbeta i skarpa projekt där du börjar på den nivå du befinner dig. Komplexiteten i arbetsuppgifterna ökas i takt med att du utvecklas. Om alla stjärnor står rätt och vi är en fin match för varandra så är ambitionen att erbjuda dig anställning efter avslutad utbildning.

Vem är du?

Vi vill att du ska ha ett stort genuint intresse för programmering och UX-design och ser gärna att du har utvecklingsprojekt vid sidan av studierna. Du ska kunna grunderna i Javascript, CSS och HTML även om du inte på långa vägar är fullärd. Och inte minst, du ska vilja arbeta tillsammans med oss och vilja bli en grym utvecklare.

Vet du inte om Madington är något för dig? SÖK!
Vad gör Madington egentligen? Kommer jag trivas i miljön? Med arbetsuppgifterna och kollegorna? Svårt att veta egentligen, men det bästa du kan göra är att söka tjänsten eller lägga ett mail och berätta att du kommer förbi på en kaffe. Vi lovar att vi kommer ta oss tid för alla som vill. Det är viktigt för oss. Och vi vågar säga att vi är ganska hyggliga också. Du behöver inte skriva något långt brev, kom hellre förbi, berätta och visa.

Maila din ansökan eller boka fika med.

VD
Niclas Rämje
niclas.ramje@madington.com
0707184988

För frågor om hur det är att arbeta på Madington

Utvecklare och studentkontakt
Onur Elibol
onur.elibol@madington.com
0520-401090

This entry was posted by Madington.