Frontendutvecklare sökes

English version

Frontendutvecklare

Kreativitet & Produktion

Vill du arbeta med den senaste webbteknologin tillsammans med ett grymt team av designers och konceptutvecklare. Vill du arbeta med stora internationella varumärken och se resultatet av ditt arbete hos de stora publicisterna? I så fall har vi en tjänst som frontendutvecklare hos oss. En tjänst där dina specialintressen och kunskaper kan användas för att skapa nya upplevelser i våra produktioner redan i morgon och där du får utveckla och utvecklas inom dessa.

 

Madington arbetar med digitala upplevelser med fokus på engagemang och interaktion för människor med en mobil livsstil. Vi arbetar med digital produktion, annonsteknologi och applikations-utveckling. Vi är även ett medialab där vi, både för kunder och systerföretag, hela tiden har ögonen på ny teknik som vi leker med och omsätter till koncept och kommersiella produkter.

 

Det är fullt ös på vårt kontor på järnvägsstationen i Trollhättan och framtiden ser spännande ut. Nu vill vi ha fler duktiga och passionerade arbetskompisar. Vi söker en frontendutvecklare som i första läget avlastar sina kollegor med tyngdpunkt på digital produktion och med idéarbete ständigt förekommande. Målsättningen är att utveckla tjänsten för att gradvis ta större del i utvecklingsarbetet. Du kommer arbeta med allt från mockups och prototyper till kampanjsiter, banners och nya kreativa koncept.

 

Vi söker dig som älskar webbutveckling, är engagerad, själv söker upp ny kunskap och alltid är sugen på att testa nya tekniker. Antingen är du nyutexaminerad med vilja och ambition att matcha mindre erfarenhet eller så är du erfaren och kan snabbt växa dig in i rollen hos oss.

 

  •  Du behöver kunna grundläggande frontend-språk, ramverk och verktyg.
  •  Ett estetisk sinne
  •  Detaljfokus med höga ambitioner att förverkliga och förstärka design, UI och UX.
  •  Full koll på responsivitet

 

One more thing

Om du har ytterligare kunskaper inom relevanta områden är det meriterande, det kan exempelvis vara motion, 3D, animation, sociala medier, APIer etc.

Sök

Madington erbjuder ett varierat och roligt arbete med flexibilitet var du vill arbeta. Vi erbjuder marknadsmässiga löner, träningskort/friskvård, sjukvårdsförsäkring med mera.

Ansök genom att kort berätta varför du vill arbeta med oss och hur du gör skillnad. Hur du vill berätta det får du bestämma själv. Skicka med ditt CV och eventuell länk till referensjobb. Vi vill gärna ha personen hos oss så snart som möjligt och intervjuar fortlöpande. Sista datum vi tar emot ansökningar är 15 oktober.

Frågor och ansökningar tas emot av Niclas Rämje.

niclas.ramje@madington.com | 0707-18 49 88

Developer Wanted

This entry was posted by Madington.