Madington söker en Digital Producent

Design, utveckling och kommunikation i skön harmoni

Vi på Madington söker en digital producent för alla våra roliga projekt inom digitala varumärkesupplevelser. Hemligheten för att lyckas i tjänsten ligger i det som på köksfranska brukar kallas mise-en-place, det vill säga att ha alla saker på plats, sorterade i rätt ordning. Du kommer helt enkelt att ha en central roll i vår organisation och kommunicera med allt och alla. Det viktigaste vi vill se hos dig är engagemang, passion och en vilja att arbeta med just oss.

 

madington-digitalproducent


En dag på jobbet

Dagen börjar med att du skapar en överblick över dina projekt och vad som ska vara åstadkommit när dagen är slut. Därefter handlar alla moment om att se till att alla i teamet har rätt förutsättningar för att göra sitt arbete så enkelt som möjligt. Exempelvis kan det handla om att ha möten med kunder, förstå och sammanfatta vad de vill åstadkomma, skala bort oväsentlig information. Inne i projekten kommer det vara du som driver dem, du ser till att rätt material finns, att saker görs i rätt ordning, av rätt person, under överenskommen tidsram. Ofta kommer du själv gå in i teamet och utföra arbetsuppgifter i olika digitala verktyg såsom uppsättning av digitala strukturer, kvalitetssäkra produktioner, skapa och leverera material genom olika system. Du kommer kommunicera med kund, team och produktionsledning.

Vem tror vi att du är?

Vi tror att du är en designer med utvecklarskills eller en utvecklare med designkunskaper. Du har fina samarbetsegenskaper och är strukturerad. Du har lätt för att sätta dig in i andra människors situation och avgöra vad som är viktigt för dem. Du har digital förståelse och kan översätta teknologiska till svenska och engelska. Du har kunskap inom design och/eller utveckling. Du tycker även om att skapa fina kundrelationer, är flexibel och ligger flera steg fram i kommande arbetsmoment.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Göra produktmockups
 • Göra interaktionsflöden
 • Leda simultana projekt
 • Ta fram material för egen kommunikation
 • Utarbeta produktionsstrategier med kunder och team
 • Skapa överskådliga instruktioner som motbrief och instruktion till kund och team
 • Säkerställa så allt material och all information finns just in time
 • Strukturera innehåll och sammanställa information
 • Kvalitetssäkra mot produktspecifikation och testa produktioner
 • Producera grafiskt innehåll och uppdatera färdig kod
 • Korrespondera med kund (Detaljer och prototyper)
 • Slutlevererans av material

Låter det spännande? Bra! Du kommer givetvis att få utbildning, support och stöttning av oss så att du kan utföra ditt jobb på bästa sätt. Det viktiga är att du har grundförutsättningarna och att du har utvecklar- och/eller designerfarenhet.

Vill du arbeta i den här miljön?

Madington är ett företag i tillväxt med ambitiösa planer och stora möjligheter för utveckling och karriär.

Du kommer att lära dig oerhört mycket, röra dig i en internationell miljö och arbeta med väldesignade, interaktiva och fina produktioner för stora välkända varumärken. Dina kollegor tillhör inte bara de bästa i branschen utan de är dessutom trevliga och hjälpsamma.

För att du ska ge ditt bästa till oss så måste vi ge vårt bästa för dig.

Vi tror på människor och att ge dem den frihet och flexibilitet som behövs för att kunna trivas på jobbet och att kunna prestera på topp. Det innebär att du kommer ha stor flexibilitet i var du arbetar, inflytande över vilka verktyg du arbetar i. Vi erbjuder även träningskort, bra sjukvårdsförsäkring, utbildning, inspirationsresor, med mera.

Sök!

Vi söker en person omgående, så känner du dig träffad av ovanstående så sök så snart du kan, för vi rekryterar löpande. Har du frågor så kontakta VD – Niclas Rämje (0707-18 49 88 eller niclas.ramje@madington.com). Skicka in ditt CV och en motivering till varför du vill arbeta på Madington och hur du kan göra skillnad.

Madington

Madington är ett spetsigt team av designers, utvecklare och marknadsförare som sitter på järnvägsstationen i Trollhättan med satelitmiljöer i Oslo. Vi arbetar med mycket frihet mot stora nationella och internationella varumärken. Fokus i våra projekt ligger på UX & UI som bryter ny mark och blir kreativa kampanjer och framtidens annonsprodukter.

This entry was posted by Madington.