Frontendutvecklare som vill sätta kreativitet i system

Vi på Madington har länge arbetat med prisvinnande kreativa kampanjer i kombination med smarta och effektiviserande verktyg inom annonsautomatisering. Vi har hela tiden arbetat med att skapa nya format för varumärkesupplevelser utifrån visuell attraktion och interaktivitet, med så positiv användarupplevelse som möjligt. Nu är tiden inne för att erbjuda dessa till en större marknad och vi söker dig som kan hjälpa oss att utveckla detta. Du kommer arbeta med kreativa och duktiga kollegor inom modern modulär och molnbaserad webbutveckling i täta samarbeten med bland annat Amazon och Google.

Du kommer arbeta med nyutveckling, vidareutveckling och kvalitetssäkring. 

 

mdtn-ad-b

 

Det kommer passa dig perfekt om:

 • du vill arbeta med välgjorda design-prototyper som du bryter ner till utvecklingsuppgifter och kodar. 
 • du skriver ren, genomtänkt kod som skapar värde för användare och kollegor. 
 • du har lätt för att engagera dig, planera för nya funktioner och förbättra befintliga. 
 • du är kommunikativ med teamet när det kommer till progress, risker och planering. 
 • Du vet hur man skriver tester som säkerställer kvaliteten för användarna. 

 

Baskunskaper

 • NodeJS / Webpack / Git / Amazon Web Services / Google Cloud Platform / NOSQL Databases / Vanilla JS / Semantisk HTML och CSS / Git Source Control / React eller Vue

Vi tror att du:

 • Är en erfaren frontend- eller fullstack-utvecklare som är van att arbeta med avancerade, skalbara och interaktiva webbapplikationer.
 • Är passionerad när det kommer till webbutveckling med ett konstant driv av att utvecklas. 
 • En lagspelare som har arbetat med Scrum, Kanban eller någon annan agil metodik. 
 • Självmotiverande som engagerar sig både i produktutvecklingen och förståelsen för användarens behov och önskemål. 
 • har skarpt fokus på detaljer, tillgänglighet och användarupplevelse.
 • Har erfarenhet av automation och package management tools som Grunt, NPM, Yarn, Webpack, etc.  

 

Men, det här är vår idé om vem du kan vara, så stämmer inte allt, men du har motivationen och förutsättningarna att utvecklas så är du välkommen att söka. 

 

Låter det spännande? Du kommer givetvis att få utbildning, support och stöttning av oss så att du kan utföra ditt jobb på bästa sätt.

 

Vill du arbeta med oss?

Madington är ett företag i tillväxt med ambitiösa planer och stora möjligheter för utveckling och karriär. Du kommer att lära dig mycket, röra dig i en internationell miljö och arbeta med väldesignade, interaktiva och fina produktioner för stora välkända varumärken. Dina kollegor tillhör inte bara de bästa i branschen utan de är dessutom trevliga och hjälpsamma. 

För att du ska ge ditt bästa till oss så måste vi ge vårt bästa för dig. 

Vi tror på människor och att ge dem den frihet och flexibilitet som behövs för att kunna trivas på jobbet och att kunna prestera på topp. Det innebär att du kommer ha stor flexibilitet i var du arbetar, inflytande över vilka verktyg du arbetar i. Vi erbjuder även träningskort, bra sjukvårdsförsäkring, utbildning, inspirationsresor, med mera. 

Sök!

Vi kommer samla in ansökningar under sommaren och kommer kunna svara på frågor i början av augusti. Skicka in ditt CV och en motivering till varför du vill arbeta på Madington och hur du kan göra skillnad. Vi påbörjar arbetet med kandidaterna den 25 augusti. Har du frågor så kontakta VD – Niclas Rämje (0707-18 49 88 eller niclas.ramje@madington.com). 

Madington 

Madington är ett innovativt team av designers, utvecklare och marknadsförare som sitter på järnvägsstationen i Trollhättan. Vi arbetar med mycket frihet mot stora nationella och internationella varumärken.

This entry was posted by Madington.