Linda Langermo – Ny Head of Sales på Madington

Linda Langermo började i mitten av augusti i den nyinrättade rollen som Head of Sales på Madington. Hon kommer att fokusera på att bygga upp Madingtons försäljning och närvaro i Sverige. Linda har arbetat länge inom försäljning och kommer närmast från rollen som Customer Success Manager på Bonnier Education, som producerar digitala läromedel för grundskolan i Sverige

 

Linda Langermo - Head of Sales

 

– Det är en stor och spännande utmaning att ta sig an det här uppdraget. Jag ser verkligen fram emot att vara med på den här resan tillsammans med ett så kompetent, kreativt och trevligt gäng. Alla på Madington har tagit emot mig med öppna armar, säger Linda 

 

Rollen är en del av Madingtons satsning på att etablera sig i Sverige efter att i ett antal år ha arbetat framgångsrikt i Norge med många prisvinnande kampanjer, format och verktyg som används frekvent av Norges största byråer, publicister och annonsörer. 

Madington Ad Technology

 

– Att Linda väljer att börja arbeta tillsammans med oss är vi väldigt glada för. Hennes ödmjuka och målmedvetna inställning med kunskap inom försäljning och affärsutveckling kommer komplettera oss andra som mest har varit upptagna av innovation, kreation och produktion, säger Niclas Rämje, VD på Madington.

 

Madington står inför en spännande expansion där företagets teknologi inom streaming, dynamisk annonsstyrning, high impact-format och distribution kommer giftas samman med kreativ produktion på en helt ny plattform med planerad lansering under 2023.

 

Linda kommer utgå ifrån Stockholm och ni når henne på:

 

E-post linda.langermo@madington.com 

Telefon: +46 (0)763-084 833.

This entry was posted by Madington.