Madington Studio News #2 – Fem rykande färska templates

 

 

#2 Madington Studio News

Vi har fått upp tempot i utvecklingen av Madington Studio och har nu släppt inte mindre än fem nya templates! Kolla in dem här nedan. Och har du inte gjort det förut, gå in och testa att ladda upp en egen video och se hur enkelt det är att göra streamade annonser. Enjoy!

Nu lanserar vi 5 nya templates!

Nu lanserar vi fem nya mallar för responsiva och fasta format. Har du t.ex. en video som är gjord för SoMe eller Pre-Roll så kan du enkelt nå en bredare publik genom att använda display-ytor också. Scrolla ner för att upptäcka de olika mallarna! Och du, med finfin teknik i bakgrunden kan vi snabbt få ut nya format som efterfrågas av er användare. Har du några önskemål? Hojta!

Våra nya templates

Responsivt format

Fullscreen video + Overlay

Använd din video i bakgrunden och ha ett överliggande lager som alltid är synligt. Placera t.ex. logotyp, CTA och huvudbudskap i lagret. Budskapet blir alltid skarpt och du kan enkelt testa olika bilder för att se vilka budskap som konverterar bäst. Ladda upp video(s) och en eller två transparenta png-bilder för maximal responsiv användarupplevelse.

Responsivt format

Smart fit fullscreen video

Har du en video som du snabbt vill publicera på en display-yta? Använd din befintliga video som automatiskt konverteras till ett display-format och visas centrerat i sin helhet. Ytan där videon inte visas fylls ut av en oskarp bildruta från filmen. På så vis skapas en färgharmoni och en naturlig fond till videon. Och oavsett vilket format din video har kommer den att fungera responsivt i alla situationer!

Fast format

Video + Overlay

Denna mall fungerar på samma sätt som den responsiva varianten, men här vet du redan på förhand vilken storlek annonsen kommer köpas i. Ladda upp en video och en bild – och de gifts automagiskt ihop till en skarp kommunicerande annons. Perfekt för A/B-testning!

Fast format

Smart fit video

Välj annonsstorlek och ladda upp din video. Sen är din video en färdig annons på bara någon minut! Har du t.ex. en video som är gjord för SoMe eller Pre-Roll så kan du enkelt nå en bredare publik genom att använda display-ytor också. Ytan där videon inte visas fylls ut av en oskarp bildruta från filmen så att den fungerar i alla format.

Fast format

Smart fit video + Overlay

Även här fylls ytan där videon inte visas ut av en oskarp bildruta från filmen så att den fungerar i alla format. Varför inte utnyttja de outnyttjade ytorna i Smart fit-annonserna till ditt budskap? Ladda upp en video och en transparent bild med grafik, anpassa sedan budskapet i bilden som du vill ha det i videon. Klart!

Madington Studio – på en minut!

För att snabbt och enkelt förklara konceptet med Madington Studio har vi tagit fram en introduktionsfilm. I den får du en bra överblick över hur applikationen fungerar och fördelarna med den. Videon ligger på YouTube, men finns även för distribution om den ska användas i något sammanhang offline. Hör i så fall av er till oss så ser vi till att ni får den i önskat format.

Facebook LinkedIn Instagram

 

 


 

This entry was posted by Madington.