Vi söker – Head of Sales Sweden

– Bli en viktig del i vår tillväxtresa!

 

Mkphotography28

 

I över tio års tid har Madington levererat kreativitet och spetsteknologi till annonsörer, byråer och publicister. Vi har skapat många prisvinnande kampanjer och levererar teknologi som används dagligen av många internationella och nationella varumärken såsom Samsung, Mercedes och Power. Vårt fokus har alltid varit innovation och kreativitet inom annons- och medieteknologi, där vi skapar unika varumärkesupplevelser.

För att möta marknadens behov och efterfrågan har vi under det senaste året lanserat vår SaaS-tjänst Madington Studio, ett nytt self service-verktyg för automatiserad produktion av streamade- och responsiva annonser – något som våra kunder och vi själva verkligen gillar och tror på, och därför söker dig som kan driva och utveckla vår försäljning framåt.

Vad innebär det att arbeta på Madington?

Att arbeta på Madington ska vara kul och utvecklande, vi tror att detta möjliggörs av stort eget ansvar, engagemang och frihet. Utifrån det kan vi växa som organisation och fortsätta skapa en spännande arbetsplats med balans mellan arbetsliv och privatliv. Du kommer arbeta tillsammans med ett oerhört kompetent och trevligt gäng som kommer göra det lätt och roligt att skapa affärer tillsammans med våra kunder

Förutom en bra arbetsplats och konkurrenskraftig lön, erbjuds våra anställda friskvårsbidrag, bra sjukvårdsförsäkring, utbildning, inspirationsresor, pensionsprogram med mera.

Vad innebär tjänsten?

Tjänsten innebär i korthet att självständigt och proaktivt ansvara för att nå bolagets försäljningsmål. Vi tror att du utgår från Stockholm men kan, som så mycket annat, anpassa tjänsten efter rätt person. Vi vill att det ska vara möjligt att i största utsträckning kunna arbeta med det man gillar och brinner för – i ditt fall försäljning – och för att ge dig de bästa möjligheterna att lyckas så kommer vi stötta med produktspecialister så vi kan skapa de bästa förutsättningarna för att göra kunderna nöjda och långvariga.

Du kommer att arbeta med människor och skapa affärer genom relationer och det är viktigt att du är social och kommunikativ samt är framåt som person. Du gillar att skapa resultat och göra avslut varje dag – oavsett om det gäller att boka ett kundmöte eller få till en större affär med en internationell annonsör eller mediabyrå.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, ansvarstagande och självgående. Detta tillsammans med ett stort driv att föra arbetet framåt med ett resultat.

Beroende på dina egna mål och framtidsplaner finns möjlighet att bygga säljorganisation både nationellt som internationellt.

Tjänsten i huvuddrag:

  • Ansvara för försäljning av Madington Studio på svenska marknaden.
  • Självständigt etablera och driva strukturerad försäljning från prospektering till affär.
  • På ett konkret sätt omvandla Madingtons strategiska mål till operativt försäljningsarbete.
  • Tillsammans med företagsledningen ansvara för att bolagets affärsstrategi följs.

Vem är du?

Du kommer in med ett, för oss, lika viktigt som kompletterande försäljningsperspektiv där du skapar förutsättningar för att framgångsrikt öka Madingtons affärer i Sverige.

Vi ser framför oss att du har arbetat inom media- och idéförsäljning under några år, kanske hos en publicist, ett nätverk eller en byrå och du förstår hur branschen fungerar och har lätt för att skapa, bibehålla och utveckla goda affärsrelationer.

Vi söker dig som:

  • Är vår stjärna och “go-to person” inom försäljning.
  • Har arbetslivserfarenhet och vet sedan tidigare att du gillar och är duktig på att sälja.
  • Har erfarenhet och förstår vikten av hur operativt arbete leder till att strategiska mål nås.
  • Har tidigare erfarenhet av att koordinera och leda möten efter genomförd behovsanalys.
  • Är genuint intresserad av människor, marknadsföring och försäljning.

Sök!

Vi vill ha dig på plats så snart som möjligt och intervjuar löpande. Senaste dag vi tar emot ansökningar är 25 mars.

Sök direkt via LinkedIn eller genom att skicka CV och en beskrivning av dig själv till VD, Niclas Rämje, som även besvarar frågor om tjänsten.

T: 0707 18 49 88

M: niclas.ramje@madington.com

W: madington.com

This entry was posted by Madington.