Erfaren Vue.js-utvecklare som kan stärka vår produktutveckling

 

vue-wide-svenska

Vill du utveckla innovativa användarvänliga applikationer och digitala verktyg som uppskattas av- och underlättar tillvaron för en hel bransch? Vill du arbeta med några av branschens duktigaste utvecklare och designers där du både kan utvecklas av och utveckla dina kollegor och arbetssätt och bli en del av ett enastående team? Vill du arbeta där du mår och presterar bäst, men samtidigt träffar dina kollegor på kontoret och i olika kreativa miljöer när projekten fordrar mer samarbete? Är du en erfaren frontend-utvecklare med stora kunskaper i Vue.js? 

 

– Om svaret är ja! Då skulle vi gärna vilja träffa dig och se om vi kan vara en perfekt match för varandra!

 

I tjänsten kommer du befinna dig i centrum av vår produktutveckling och passar dig som tycker om att utveckla produkter som är säkra, robusta och framtidssäkrade utifrån koncept, design och prototyper som ni i teamet tar fram tillsammans. 

 

Vem är du?

Du tycker om att arbeta i team och tar intryck av teamets åsikter, och delar gärna med dig av dina egna best practises och förslag för att tillsammans komma fram till de vägval som är bäst både för produkten och användarna. Du tycker även om att arbeta agilt och tillsammans med produktägare och team skapa den bästa produkten med funktionalitet, ofta ännu inte efterfrågad av användare så kreativitet och inlevelseförmåga är nyckelord.

 

Du kommer trivas om du:

 • Vill arbeta med komplexa distribuerade system i annons-teknologins fascinerande värld
 • Sätter stolthet i ditt arbete och värdesätter frihet under ansvar
 • Vill utvecklas i en dynamisk miljö med trevliga och kompetenta medarbetare

 

För bästa match har du:

 • Bevisad erfarenhet av att implementera VueJS-applikationer
 • Mycket bra frontend-kunskaper i JavaScript, SCSS och HTML
 • Bra UI & UX förståelse
 • Kunskaper i att testa din kod och inkludera kvalitetssäkring i varje steg i projektet.
 • Inga problem med att använda Shell, Git och andra grundläggande utvecklingsverktyg
 • Lätt för att komma överens med människor och vill gärna dela kunskap med andra
 • Arbetat och känner till metoder inom CI / CD
 • Agila metoder

 

Värdefulla bonus-kunskaper

 • Molntjänster (t.ex. AWS, GCP)

 

Komponenter i vår Tech Stack

VueJS, Nuxt, AWS (eg. Lambda, DynamoDB, S3, SAM, Cloudfront, Cloudwatch), Github, FireBase, Sass, Typescript, NodeJS

 

Sök

Vi söker en person omgående och sista ansökningsdag är den 31 augusti. Har du frågor? Kontakta VD Niclas Rämje (+46 707-18 49 88 / niclas.ramje@madington.com). Ansök via LinkedIn (Föredras) alternativt via e-post. 

 

Om Madington

Vi tror på människor och att ge dem den frihet och flexibilitet som behövs för att kunna trivas på jobbet och att kunna prestera på topp. Det innebär att du kommer ha stor flexibilitet i var du arbetar, inflytande över vilka verktyg du arbetar i. Vi erbjuder även träningskort, bra sjukvårdsförsäkring, utbildning, inspirationsresor, pensionsprogram med mera. 

Madington arbetar med annonsteknologi och kreativ webbutveckling i nära samarbete med några av de mest framstående digitala miljöerna i Norden. Vi utvecklar lösningar som skapar förutsättningar för byråer, annonsörer och publicister att göra det avancerade och komplicerade enkelt, användarvänligt och attraktivt. Vi arbetar för att skapa en mer attraktiv webbupplevelse genom storslagna, engagerande och kommunikativa format som tillför något till människors upplevelser på Internet.

This entry was posted by Madington.